Giriş Kayıt

Giriş

TrForce

Guardians of the Light ve Colossus guildlerimizde sizleride aramızda görmek isteriz.
Guildlerimize katılmak için Darth Malgus Server'ında bulunmanız ve sitemize üye olmanız yeterlidir.

Enson Forum Yazıları

  • Görüntülenecek mesaj yok

Günün Programı

Cuma, 29 Mart 2024
No events today

Gelecek Program

Entinlik Yok

BAŞLIK: Terror from Beyond Operation

Terror from Beyond Operation 9 yıl 7 ay önce #11

  • Vinmar
  • Vinmar Kullanıcısının Avatarı
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Administrator
  • Gönderiler: 99
  • Teşekkür Sayısı: 79
  • Başarı: 8
SWTOR Terror from Beyond Operation story mode boss klavuzu

The Writhing Horror

Tavşan Çukuru : Belirli sürelerde boss yer değiştirmektedir. Tankların ivedelikle boss ile olan mesafeyi kapatıp bossun yüzünü raid'e bakmıyacak şekilde çevirmesi gerekmektedir.

Jealous Male & Foul Offspring : Jealous Male ve Foul Offspring dövüşün ortasında gelirve ekranda kırmızı bir yazı çıkar. Daha önceden belirlenen dps "Alan demage kabiliyeti olması önerilir" ivedelikle çiçeklerin altına oluşan kırmızı havuza girer ve bir dBuff alır, aldığı dBuff bütün offspringlerin etrafına toplanmasına neden olur offspringler nerdeyse hiç denilecek miktarda hasar vermektedir. Ama offtank Jealous Male yakalayıp offspringlerden uzağa taşır ve dps in birinci önceliği Jealous Male'i yakmaktır "Offtank Jealous Male'i Bossun yanına getirmesi dps Jealous Male'i yakarken Bossunda hasar alması saglanabilir".

Ciphas, Heirad, and Kel’Sara

Öldürme Sırası : Heirad –> Ciphas –> Kel’sara

Aşama 1 : Heirad belirli aralıklar hasara karşı dukunulmaz oluyor bunun kaynağı Ciphas, dpslerin Heirad dokunulmaz olduğunda Ciphas' ı yakmaya başlamaları ve interrupt etmeleri gerekmektedir. "Ciphas bariyeri inene kadar inerrupt edilemez" Heirad'ın kalkanı indiğinde dps Heirad'a geri döner. Ayrıca Kel’sara kendi tankının üstüne dBuff katlanan bir dBuff koymaktadır ortalama 10 stackda tankların değişim yapması gerekir(Tank swap bütün aşamalarda vardır).

Aşama 2 : Chiphas rasgele bir oyuncuyu lanetler lanetlenen oyuncu yerlerde çıkan 2 tane yeşil alana girmek zorundadır aksi halde lanetlenen kişi ölür. Lanetlenen kişi dışındaki herkesin yeşil alanlardan kaçması gerekmektedir

Aşama 3 : Chiphas öldükten sonra başlar Kel'sara rasgele bir oyuncunun üzerine ölüm işareti koyar bu oyuncunun Kel'sara'dan kaçması gerekmektedir "Eğer raid içinde sage/sorc var ise kişinin kaçmasına yardımcı olmak için çekebilirler", ayrıca Withering Terror denilen bir dBuff vermektedir bu temizlenemez heal edilmesi gerekmektedir.



Operator IX

Renkler: Her Tank ve Healer bir dps alacak şekilde ayarlanır.

Aşama 1. : Orta alanda renkler belirmektedir rengi çıkan grup tank/heal ortaya geçer ve dps aktif hale gelen panele geçer ve diger raid in geri kalanı datacoreları temizleyene kadar bekler. Bu arada tankların dikkatli olması gerekir addsler ortada bekleyene ve paneli tıklayan kişeye gitmektedir "özellikle tanklardan birinin sürekli paneldeki dps'in yanında beklemesi gerekmektedir gelen addslerden biri vurması durumunda dps düğmeye tekrar tıklaması gerekmektedir" addsler pek güçlü degildir tanklar rahatlıkla temizleyebilir. DPS lerin önceliği datacoreları 70 saniyede yok etmektir. Eğer dpsler zamanında datacore ları yok etmezse ekstradan addsler gelmektedir bu noktada tanklardan birinin büyük addsi diğerininde küçükleri tauntlayıp dps in acilen büyük olan addsi öldürmelidir.

Aşama 2. : Datacorelar bittikden sonra başlar bütün herkesin 10 saniye içinde kendine ayit renkleri bulması gerekmektedir bu esnada operator IX kalkana girer saldırmayın hasarı size çevirmektedir. Kalkan düşünce Operator IX'i yakın.



*******DEVAMI GELECEK*******
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: Rymorea, Elrianok, zoysith
Sayfa oluşturma zamanı: 0.423 saniye

Kara Liste

Ortak kara listeye ulaşmak için buraya tıklayın

Üyelik Şartları

Üyelik Şart ve Koşullarını okumak için tıklayın