Giriş Kayıt

Giriş

TrForce

Guardians of the Light ve Colossus guildlerimizde sizleride aramızda görmek isteriz.
Guildlerimize katılmak için Darth Malgus Server'ında bulunmanız ve sitemize üye olmanız yeterlidir.

Enson Forum Yazıları

  • Görüntülenecek mesaj yok

Günün Programı

Salı, 23 Nisan 2024
No events today

Gelecek Program

Entinlik Yok

BAŞLIK: SWTOR Onslaught

SWTOR Onslaught 5 yıl 1 hafta önce #1325

  • Arkunil
  • Arkunil Kullanıcısının Avatarı
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Administrator
  • Gönderiler: 6
  • Teşekkür Sayısı: 10
  • Başarı: 2
Eylül ayında yayınlanacak yeni genişletme paketi SWTOR Onslaught, Swtor Cantina etkinliğinde tanıtıldı. Yeni DLCnin hikâyesinde Darth Malgus geri döndü ve İmparatorluğun başına geçerek Galaktik Cumhuriyete savaş ilan etti. Zaten 5.10.x updatelerinde bu savaşın hazırlıklarını Ossus ve Dantooine’ de görmekteyiz.
Galaktik Cumhuriyet ile Sith İmparatorluğu arasındaki savaş galaksideki ateşi yakar. Önemli kaynaklar korsanlık ve suçların çarpıcı biçimde artmasıyla azalmaktadır. Bu kaosun ortasında, Alliance Commander (Oyuncular), ibreleri iki tarafın da lehine çevirme, elit kuvvetlerinin galaksinin kaderini belirleme şansına sahip.

Onslaught ile birlikte geleceği duyurulan ilk gezegen Onderon. Old republic evreninin önemli gezegenlerinden biri olan Onderon, tehlikeli yaratıkların olduğu vahşi ormanlarla dolu bir dünyaydı. Hayatta kalmak için, gezegenin ilkel insan sakinleri, müstahkem yerleşim duvarlarının arkasında kendilerini korumuşlardır.
Onderon’ un ayı olan Dxun, yeni bir Operasyona ev sahipliği yapacak. Operasyon hakkında tek bilinen Czerka Corporation ile ilgili olduğu.


Gelecek olan bir diğer yer ise bağımsız bir yakıt istasyonu olan ve bir zamanlar Huttlar tarafından kontrol edilen mayınlı bir asteroitin çukurlarına inşa edilen kaçakçıların, korsanların, paralı askerlerin, tüccarların ve mültecilerin bu kanunsuz inşası, fırsat ve tehlikenin eşit ölçüde bulunabileceği bir yer olan tüm galaksinin bir dönüm noktası olmuş.Mek-Sha’dır. Ayrıca etkinlikte Corolia’ya yeni bir Flashpoint geleceğini de bildirildi.



Onslaught’un gelmesiyle birlikte oyuna yeni bir ırkta ekleniyor, “Nautolan”. Bu ırkın en büyük temsilcisi 2. Üçlemede karşımıza çıkan Jedi Master Kit Fisto.

Onslaught ile birlikte oyuna bir takım yeniliklerin ve değişikliklerinde geleceği duyuruldu. Oyuncular artık 75.seviyeye ulaşabilecekler, böylece her Advanced Class yeni bir yetenek kazanacak. Ayrıca oyuna yeni gear, yeni set bonusları, yeni item tipleri ekleneceği belirtildi. Charles Boyd karakterlerin daha eğlenceli, daha erişilebilir ve her zamankinden daha özelleştirilebilir hale getirmeyi planlıyoruz. Eşyalar her zaman karakterinizin kimliğinin önemli bir parçası olmuştur, ancak ilk defa gelecek savaşta nasıl oynayacağınıza karar vermenize izin veren heyecan verici yeni eşyalarla gerçek derinlik ve seçenek sunuyoruz.

Bu derinliği eklemenin yollarından biri tamamen yeni tip item - Taktik eşyaları. Bu belirleyici öğeler, yeteneklerinizi ve oyun stilinizi doğrudan değiştirir. Bu yeni eşyaları alarak oyuncular, herkesin kullanabileceği genel setler dâhil, aralarından seçim yapabilecekleri çok sayıda yeni set primi eşleştirebilecekler.

Bu setler birden çok yoldan edinilebilir. Nasıl oynamayı seçerseniz seçin cihazınıza ulaşın: PvE, PvP, Galactic Command ve Crafting. Yeni set öğeleri, Taktik eşyalar ve daha fazlası, karakterinizi tam olarak istediğiniz gibi oynamanıza izin veren sınırsız derinliğe giden yolu açar şeklinde açıkladı.
Son Düzenleme: 5 yıl 1 hafta önce yazan Arkunil.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: Elrianok, cybertag, Rodha
Sayfa oluşturma zamanı: 0.361 saniye

Kara Liste

Ortak kara listeye ulaşmak için buraya tıklayın

Üyelik Şartları

Üyelik Şart ve Koşullarını okumak için tıklayın