Giriş Kayıt

Giriş

TrForce

Guardians of the Light ve Colossus guildlerimizde sizleride aramızda görmek isteriz.
Guildlerimize katılmak için Darth Malgus Server'ında bulunmanız ve sitemize üye olmanız yeterlidir.

Enson Forum Yazıları

  • Görüntülenecek mesaj yok

Günün Programı

Cumartesi, 20 Nisan 2024
No events today

Gelecek Program

Entinlik Yok

BAŞLIK: Turuncu armor nedir? < Gear Modlama rehberi >

Turuncu armor nedir? < Gear Modlama rehberi > 8 yıl 8 ay önce #672

  • Lamilee
  • Lamilee Kullanıcısının Avatarı
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Moderator
  • Gönderiler: 150
  • Teşekkür Sayısı: 66
  • Başarı: 8
Turuncu renkli elbise ve silahlar ne ise yarar?

SWTOR'da turuncu armorlar esya degil daha ziyade bos kabuk gibidir. İçine istediğimiz parçaları takarak istediğimiz statlara sahip oluruz ancak görüntüsü değişmez. Bunu sağlayan içindeki parçaların ( Armoring/Hilt/Barrel - Mod - Enhancement ) söküp takılabilir olmasıdır. Bu armorların bazıları direk bos gelebilirler. Örneğin legacy pilot kıyafetleri.


borders.jpg


Modlanabilir armor nedir?

Modlanabilir armor içerisindeki parçaların çıkarılıp değiştirilebildiği bütün armorların genel adıdır. Modlanabilir armorların çerçevesi turuncu veya mordur. Bütün turuncu itemler modlanabilirken morların bazıları modlanamaz. Modlanabilir armorlar tamamen görüntüdür, kozmetiktir. Size vereceği statları siz belirlersiniz. Leveliniz ilerledikçe, daha iyi modlar ve enhancementlar alındıkça bu itemleri upgrade edebilirsiniz. İtemleriniz güçlendikçe görüntünüz değişmek zorunda değildir. Ayrıca bu itemleri augmentleyerek ve modları değiştirerek her yeni item düşürdüğümüzde augmentleme derdimiz olmaz.


modding.jpg



Modlanabilen armoru nasıl upgrade edebiliriz? Nasıl modlayabiliriz?

İtem çantanızdayken veya üzerinizdeyken ctrl + sağ click ile modlanabilen itemlerin içini açabilirsiniz. İtemler açıldığında içinde 2 veya 3 parçası olduğunu göreceksiniz. Bileklik ve kemerlerde yalnızca mod ve armoring, diğer parçalarda mod+armoring+enhancement bulunur. Bu parçaları seçip sürükleyerek çantanıza çıkarabilir, başka iteme takabilir ve yerlerine yenilerini takabilirsiniz. Mod sökmek parayladır haberiniz olsun, pref f2p ve sub olmanıza göre ücret değişir.

Level kasarken yeni modları düşmanlardan düşürebilir, crew skill ile yapabilir, görevlerden ödül olarak alabilir veya basic commendation ile satın alabilirsiniz. Yeni modlar aldıkça modlanabilir armorunuza takarak ilerleyebilirsiniz. Planetary Commendation vendorları gezegenlerde ve Fleet'in supplies kısmında bulunur, bunlardan basic commendation ile alabilirsiniz. Ayrıca flashpointlerden düşen itemlerden işinize yarayan parçaları söküp üstünüze yukarıdaki gibi takabilirsiniz.

orange-border.jpg


*** Devam Edecek ****
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: zoysith
Sayfa oluşturma zamanı: 0.378 saniye

Kara Liste

Ortak kara listeye ulaşmak için buraya tıklayın

Üyelik Şartları

Üyelik Şart ve Koşullarını okumak için tıklayın