Giriş Kayıt

Giriş

TrForce

Guardians of the Light ve Colossus guildlerimizde sizleride aramızda görmek isteriz.
Guildlerimize katılmak için Darth Malgus Server'ında bulunmanız ve sitemize üye olmanız yeterlidir.

Enson Forum Yazıları

  • Görüntülenecek mesaj yok

Günün Programı

Perşembe, 28 Mart 2024
No events today

Gelecek Program

Entinlik Yok

BAŞLIK: BioWare Shadow Realms oyun çalışmasını sonlandırdı

BioWare Shadow Realms oyun çalışmasını sonlandırdı 9 yıl 1 ay önce #444

  • Rymorea
  • Rymorea Kullanıcısının Avatarı
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Elite Member
  • Gönderiler: 162
  • Teşekkür Sayısı: 45
  • Başarı: 4
BioWare Shadow Realms oyun çalışmasını sonlandırdı
Shadow Realms, an online cooperative role-playing game from BioWare Austin is canceled. The studio says it's no longer developing the game, which was just unveiled to the public this past August.

Today I'm sharing some important news about Shadow Realms and our BioWare Austin studio.

We've made the decision to not move forward with development of Shadow Realms. We fully recognize that this news is disappointing to some of our fans, so I want to explain more behind this decision.

While the team did amazing work on the game concept and we got lots of great feedback from our fans at events and through other game testing, right now there are other projects for the team to work on within the BioWare studios for the coming year and beyond. We’ve got an incredibly talented team here at the Austin studio, and they are excited and already deep on new projects within the BioWare family, ones that will make some great BioWare games even better.

These include additional ongoing enhancements to the award-winning Dragon Age: Inquisition, as well as the next game in the Mass Effect series and other new IP.

But the biggest focus for our team in BioWare Austin will be on Star Wars: The Old Republic. As every Star Wars fan knows, this is a massive year in the Star Wars universe. We have some great plans for expanding this epic game this year, and look forward to sharing the news about those plans with our players in the coming weeks.

For all the people that registered for the Shadow Realms Closed Alpha, we’re working on a way to say thank-you for signing up. To all those players that gave us feedback at Gamescom and PAX, and those that shared their thoughts and impressions in the past months, we thank you for being part of the conversation.
Gölge Realms, BioWare Austin online kooperatif rol yapma oyunu iptal edilir. Stüdyo artık sadece kamu geçtiğimiz Ağustos ile açıldı oyun, gelişmekte söylüyor.

Bugün ben Gölge Realms ve bizim BioWare Austin stüdyo hakkında bazı önemli haberleri paylaşıyorum.

Biz Gölge Realms gelişimi ile ileriye hareket kararı yaptık. Biz tam bu haber bizim bazı taraftarların hayal kırıklığı olduğunu kabul, bu yüzden bu kararın arkasında daha fazla açıklamak istiyorum.

Takım oyunu kavramı üzerinde inanılmaz bir çalışma yaptı ve biz etkinliklerde ve diğer oyun testleri aracılığıyla hayranları büyük geribildirim bir sürü var iken, şimdi diğer projeler ekibi gelecek yıl için ve ötesinde BioWare stüdyoları içinde çalışmak için vardır . Biz Austin stüdyoda burada inanılmaz yetenekli ekip var ve onlar heyecanlı ve daha iyi bazı büyük BioWare oyunları yapacak yeni BioWare aile içinde projeler, olanlar zaten derin.

Engizisyon, yanı sıra Mass Effect serisi ve diğer yeni IP sonraki oyun: Bu ödüllü Dragon Age ek geliştirmeler devam eden içerir.

Ama BioWare Austin bizim takım için büyük odak Star Wars olacaktır: Old Republic. Her Star Wars hayranı bildiği gibi, bu Star Wars evrenindeki büyük bir yıldır. Biz bu yıl bu destansı oyun genişletilmesi için bazı büyük planları var ve önümüzdeki haftalarda bizim oyuncular ile bu planları hakkında haber paylaşımı için sabırsızlanıyoruz.

Gölge Realms Kapalı Alpha kayıtlı tüm insanlar için, biz imzalanması için teşekkür sizi söylemek için bir yol üzerinde çalışıyoruz. Gamescom ve PAX ve geçtiğimiz aylarda kendi düşüncelerini ve izlenimlerini paylaştı olanlar bize geribildirim verdi tüm bu oyunculara, biz konuşma parçası olmak için teşekkür ederiz.



Son Düzenleme: 9 yıl 1 ay önce yazan Rymorea.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: Dossun

BioWare Shadow Realms oyun çalışmasını sonlandırdı 9 yıl 1 ay önce #446

  • Lamilee
  • Lamilee Kullanıcısının Avatarı
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Moderator
  • Gönderiler: 150
  • Teşekkür Sayısı: 66
  • Başarı: 8
Yazar burada, shadow realms oyununu yapacagiz derken eldeki oyunlari cok bosladik. Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan oluyoruz. Swtor u elimizden geldigince toparlayacagiz demek istiyor. Biz de haydi hayirlisi diyoruz.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Sayfa oluşturma zamanı: 0.441 saniye

Kara Liste

Ortak kara listeye ulaşmak için buraya tıklayın

Üyelik Şartları

Üyelik Şart ve Koşullarını okumak için tıklayın