Giriş Kayıt

Giriş

TrForce

Guardians of the Light ve Colossus guildlerimizde sizleride aramızda görmek isteriz.
Guildlerimize katılmak için Darth Malgus Server'ında bulunmanız ve sitemize üye olmanız yeterlidir.

Enson Forum Yazıları

  • Görüntülenecek mesaj yok

Günün Programı

Salı, 16 Nisan 2024
No events today

Gelecek Program

Entinlik Yok

BAŞLIK: Guild Üyelerimizin Dikkatine

Guild Üyelerimizin Dikkatine 8 yıl 5 ay önce #773

  • Vinmar
  • Vinmar Kullanıcısının Avatarı
  • ÇEVRİMDIŞI
  • Administrator
  • Gönderiler: 99
  • Teşekkür Sayısı: 79
  • Başarı: 8
Merhaba,

Bazı üyelerimiz bir takım rahatsızlıklarını bildirmektedir. Bütün üyelerimizin aşağıda belirtilmiş olan konulara anlayış ile karşılayacağını düşünüyorum.


  • Oyun ile ilgili sorular :
    Bir çok oyuncu başkaları ile uğraşmaktan kendilerine zaman ayıramadıklarından yakınmakta, unutmayınki bizler bioware çalışanı değiliz ya da müşteri hizmetleri sizler gibi boş zamanlarını mmo ile geçiren insanlarız, lütfen sorularınızı web sayfamızın forum alanında ilgili bölüm olan Soru ve Cevap alanına yazın bu hem diğer oyuncuların kendilerine ayırdıkarı eğlence deneyimine zarar vermez hemde aynı sorunun tekrar tekrar sorulmasını engeller.

  • Operasyonlar'a Katılma ve Hard Mode Operasyonlar :
    4.0 genişleme paketi ile "Knight of the Fallen Empire", operasyon (Story Mode) ve bir takim PvE, etkinliklerde gear gereksinimleri kalmıştır 50-65 level arası olanlar operasyonlara katılabilecek hale gelmiştir ama kullanmış olduğunuz karakteri öğrenme şartını ortadan kaldırmaz lütfen başlamadan önce healer,dps,tank nedir operasyon nedir, rotasyon/öncelik nedir ve sizin operasyon içindeki görevleriniz yapılacak operasyonun taktiklerini araştırın dps, heal ya da tank iseniz lütfen karakterin nasıl kullanıldığını öğrenin, guild runlar daha organize ve tecrübeli oyuncular katıldığından bir şekilde yapılabiliyor ama toplama guruplar bizim 30-60 dakikada bitirdiğimiz içeriği bitiremedikleri oluyor. Lütfen yapmış olduğunuz içerik size ben bunu yaptım oldu şeklinde yanılgıya düşürmesine izin vermeyin.

    Hard Mode operasyonlar için raid takımı kurmak isteyen oyuncular Guild Master ve Sorumlu Üyeye bildirsinler bu bağlamda yetkili kişilerce Raid Takım Liderleri Seçilecektir. Hard Mode raidleri ile ilgili kişi alımından zaman çizelgesine kadar bütün sorumluluk Raid Takımın Liderinindir ne Guild Master'ın ne de Sorumlu Üyelerin Raid Takımı için Raid Takım Liderlerini seçmek dışında hiç bir yaptırımı ya da ayrıcalığı yoktur. Dikkat ettiyseniz KOTFE genişleme paketi bağlamında bütün Raid Takım Üyesi ve Lideri yetkileri kaldırılmıştır yakın zamanda Raid Liderleri belirlenecek ve Raid Liderleri kendi takımlarını kuracaktır.

  • Teamspeak 3.0 Kanalları:
    Lütfen Team Speakde Operasyon kanalında toplanmış 8 kişi dışında merhaba napıyorsunuz, gibi gidip gelme, bu nedir nasıl yapılıyor gibi sorular sormaya ya da iş olsun muhabet edelim gibi girip çıkmayın genel konuşma Loby'dir. Hard Mode operasyon takımları yüksek konsantrasyon gerektiğinden dikkat dağılımına neden olmaktadır.

  • Dil ve Tavırlar:
    Guild runlara yapamadığımız zamanlarda aramıza yabancı bulup pug grup'a çeviriyoruz. Mümkün ise operasyon kanalı (/ops)'a Türkçe yazmayın, Türkçe için (/say) kullanın. Bunun nedeni empati yapar isek daha iyi anlayabiliriz. Düşününki 7 Rus'tan oluşan bir guruba girdiniz kendi aralarında durmadan bir şeyler konuşuyorlar sizi dikkate almıyorlar bu durum birçok kişiyi rahatsız eder. Genel Chat kanalında (Guildimizin Üyelik Şartlarından Biri olan) Irkçılık, siyaset, kişi ve ya kişilere saldırı vb. mümkün ise konulara girmeyin sizi rahatsız eden olur isede rapor edin geçsin (Şahsen operasyon'a adam ararken kişinin guildine bakıyorum böyle bir durum ile ilişkilendirilmiş ise davet etmiyorum), karşınızdaki kişinin 10 yaşında çocukda olabilir 90 yaşında aranan bir seri katilde. The Progenitor server'ında bu sayede gayet iyi bir imaja sahip olduk bir çok yabancı bizim guildimizde olmamasına rağmen bizimle iş yapabilmek için filoda verdiğimiz ilanları bekliyordu, her hangi birşey gerektiğinde bazı yabancı guildler filodan önce şunu yapıyoruz eksik kaldı sizden gelmek isteyen varmı gibisinden bize soruyordu, Lütfen bu imajı koruyalım, bu herkesin yararına

Guild Yönetimi olarak amacımız (sosyal topluluğumuzda) Trforce ailesinini mümkün olduğunca hoş görülü sıcak bir yuva haline getirmek, herkesin eğlence tecrübesini mümkün olduğunca artırmak, topluluğumuzun imajını korumaktır. bahsettiğim konulara herkesin dikkat edeceğini ve katıldığını düşünüyorum.
Sadece Kayıtlı kullanıcılar yazı yazabilir.
Şu kullanıcı(lar) Teşekkür etti: Alchar, Pyrdusk, Lamilee, satanicstyle, Helles, zoysith, Metalshock, Potuk
Sayfa oluşturma zamanı: 0.375 saniye

Kara Liste

Ortak kara listeye ulaşmak için buraya tıklayın

Üyelik Şartları

Üyelik Şart ve Koşullarını okumak için tıklayın